Om oss

Tjenesten levert av Besteadvokat Stavanger skal gjøre det enklere for deg som privatperson å finne riktig advokat til din sak. Gjennom vår uforpliktende og gratis tjeneste vil du få tilbud fra forskjellige advokater som har gode kunnskaper innenfor ditt saksområde. Etter at du har motatt tilbudene vil du kunne sammenligne for å finne beste advokat til den beste prisen.

Vårt fokus

Siden vår skal kunne gi deg god informasjon om ulike produkter og tjenester slik at du kan gjøre gode valg for din privatøkonomi. Vi fokuserer på å hjelpe folk gjennom å tilby gratis og uforpliktende tilbud, der du gjennom Besteadvokat Stavanger kan finne den rette advokaten uansett hvilken situasjon du befinner deg i. Det finnes forskjellige advokater innen ulike rettsområder og det er ikke alltid like lett å finne den beste advokaten til en god pris. Dette vil du enkelt og raskt kunne gjøre hos Besteadvokat Stavanger.

Hvordan skal vi klare det?

For å gjøre det enkelt for deg å finne en god advokat har vi opprettet en tjeneste som gjør at du kan innhente tilbud fra ulike advokatfirmaer og innen ulike saksområder. Dette gjør at du fort kan finne det beste tilbudet ved å sammenligne flere advokater.

Hvordan det fungerer

Du fyller helt enkelt bare inn informasjon i vårt skjema, så får du tilbud fra advokater som kan hjelpe deg innen saksområdet du trenger juridisk hjelp til. Innen tre virkedager vil du motta en rekke tilbud fra ulike advokater, og du står fritt til å velge den du ønsker. Først bør du sammenligne deres kunnskaper og erfaringer, deretter vurdere de ulike aktuelle kandidatene på pristilbudet. Til slutt velger du den rette advokaten.

Hvorfor velge oss?

Vi ønsker at du finner en god advokat som kan hjelpe deg i situasjonen du befinner deg i. Nettopp derfor har vi samlet all nødvendig informasjon på et sted, noe som gjør at du får full oversikt over de mange rettsområdene som finnes. Du slipper altså å lete rundt og bruke mye tid på å finne informasjonen du trenger og en advokat som kan hjelpe deg i den vanskelige situasjonen.

 

Finn beste advokat i Stavanger

Ved å få tilbud fra flere advokater i Stavanger, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Få juridisk rådgivning

Mange trenger på et tidspunkt i livet juridisk rådgivning av en rekke ulike årsaker. Uheldige situasjoner oppstår deriblant problemer under arveoppgjør eller nabotvister. Juridisk rådgivning gis fra privatpraktiserende advokater eller fra andre steder som...

les mer

Advokat i sak mot barnevern

Er det snakk om en sak mot barnevernet vil en advokat som har spesialisert seg på barn og barnevernssaker kunne hjelpe deg. I slike saker kan det gå hardt utover dere som foreldre, da er det viktig å ha en advokat som er tøff og kan snakke imot barnevernet...

les mer

Strafferettsadvokat

Har du blitt utsatt for en straffbar handling eller er siktet eller tiltalt i en straffesak trenger du en strafferettsadvokat. Du har faktisk krav på en bistandsadvokat eller strafferettsadvokat! Strafferetten er rettsregler som gjelder straffbare...

les mer